AddThis Social Bookmark Button
Skriv ut Skicka sidan
AddThis Social Bookmark Button

 

gruppbild

DET LILLA FÖRETAGET MED DET STORA ENGAGEMANGET

Fodermix är ett företag inom foderindustrin som specialiserat sig på foder till grisar. Det viktigaste för oss är att skapa lönsamhet för våra kunder och det gör vi genom att kundanpassa fodret utifrån varje gårds speciella förutsättningar och behov istället för att erbjuda ett standardfoder. Genom vårt engagemang lär vi känna dina unika utmaningar och möjligheter och kan därför hjälpa dig bli mer framgångsrik i din grisproduktion.

Vi är ett litet företag med en organisation som är anpassad till att vara tillgänglig för dig. Vårt mål är att kunna ge snabb och effektiv service genom att alla i organisationen, oavsett position, prioriterar och engagerar sig i dig och dina behov.

För att vara så effektiva som möjligt lagerhåller vi inga produkter i fabriken utan all tillverkning är kundorderstyrd. Det är enkelt för oss att ställa om produktionen för olika produkter och vi kan därigenom erbjuda dig snabba leveranser. Att vi finns och arbetar nära dig gör också att vi kan ställa upp när du behöver oss.

Till sist en liten tillbakablick. Fodermix grundades 1993 av Claes Svensson, en man med lång erfarenhet inom svensk foderproduktion både som grisproducent och som produktutvecklare. 1997 byggdes vår flexibla och moderna produktionsanläggning på Varaslätten - den genuina jordbruksbygden mitt i Västergötland. På Varaslätten finns inte bara effektiva grisproducenter. Den bördiga jorden ger också spannmål av bästa kvalitet och vårt behov av spannmål till färdigfoder tillgodoses från gårdarna som ligger i vårt närområde. År 2003 köpte danska Vitfoss A/S och Svenska Foder AB företaget. Från den 1:a November 2015 äger Vitfoss A/S hela företaget, som är en del av Vilofoss Group.

 

Anslagstavla

17.04.2018
Förändrad faktureringsfunktion för Fodermix...
Läs mer...

Dokument

Här kan du se våra policydokument och certifikat m.m.
Klicka här...

Kontakta oss

Telefon: 0512-620 52
E-post: info@fodermix.se

Vilofoss
534 90 Vara
Telefon: 0512-620 52
Fax: 0512-620 82
E-post: 
info@fodermix.se