AddThis Social Bookmark Button
Skriv ut Skicka sidan
AddThis Social Bookmark Button

sortiment

Våra foderlösningar

Vi på Fodermix tror inte på idén om att erbjuda ett standardsortiment utan tar istället fram den optimala fodersammansättningen för just dina djur. Det gör att grisarna mår bättre, är friskare och växer maximalt. För dig som grisproducent kan det översättas till ökad lönsamhet. 

Vi erbjuder foder till smågrisar, slaktsvin och suggor och produkterna delas in i kategorierna färdigfoder, koncentrat och premixer. Med andra ord har vi vad du behöver oavsett om du föredrar att blanda foder själv eller väljer att köpa färdigt. Alla gårdar och grisproducenter har olika behov, det är något vi lärt oss genom åren.

Du får alltid högsta kvalitet och till dig som blandar själv erbjuder vi givetvis optimering och analyser av din spannmål så att du kan känna dig trygg i att dina djur får rätt blandning. Samtliga produktkategorier, färdigfoder, koncentrat och premixer, finns till både suggor, smågrisar och slaktsvin.

Koncentrat och Premixer

Koncentrat eller premixer är valet för dig som blandar foder själv. Premixer för dig med eget protein och för dig som väljer koncentrat ingår proteinråvaror som till exempel soja, raps eller fiskmjöl, alla våra råvaror är f.n. GMO fria. Har du egna åkerbönor som skall ingå i blandningen finns det lämpliga lösningar både för koncentrat och premixer. Båda alternativen kompletterar spannmål och alternativa foder. Både premixer och koncentrat komponerar vi efter din gårds specifika förutsättningar och önskemål, naturligtvis innehåller det alla vitaminer, mineraler, aminosyror och enzymer som du inte själv producerar på gården. Båda produkterna går också enkelt att justera i vår fabrik om dina förutsättningar skulle ändras - till exempel om raps byts ut mot soja, om vasslen sinar eller om du använder åkerböna på gården.

Färdigfoder

För dig som inte blandar foder själv finns våra färdigfoder med god spannmålssammansättning, högt fiberinnehåll och fettillsatser av hög kvalitet. Det ger ett välsmakande foder och dina djur får i sig allt de behöver för att må bra. Våra färdigfoder går också enkelt att justera så att du alltid uppnår en optimal blandning - till exempel om gården har vassle, drank eller någon spannmålsråvara.

FODER TILL FJÄDERFÄ

Vi erbjuder även foder till livkyckling och värphöns. I sortimentet finns färdigfoder för dig som inte blandar själv och halvkoncentrat för dig som har kalk och hel vete på gården. Självklart erbjuder vi även kundanpassat foder till fjäderfä. Foderblandningarna tar vi fram utifrån dina riktlinjer och naturligtvis med alla krav säkerställda. Både det kundanpassade fodret och våra fasta recept gör att du som kund alltid får kontinuitet, låg foderkonsumtion och maximal äggproduktion. Med andra ord – GOD LÖNSAMHET.


 

Anslagstavla

17.04.2018
Förändrad faktureringsfunktion för Fodermix...
Läs mer...

Dokument

Här kan du se våra policydokument och certifikat m.m.
Klicka här...

Kontakta oss

Telefon: 0512-620 52
E-post: info@fodermix.se

Vilofoss
534 90 Vara
Telefon: 0512-620 52
Fax: 0512-620 82
E-post: 
info@fodermix.se